Tre dagar kvar till det STORA äventyret!

Morning.
Tre dagar kvar till Vasaloppet – det stora äventyret. För egen räkning så är det första gången jag står där klockan 08.00 på startlinjen i Berga by den första söndagen i mars, vilket ni troligen redan vet. Men det är värt att upprepas. Det kommer bli hur spännande och kul (?) som helst! Vilken känsla att stå där på startgärdet med åtminstone 15 000 andra förväntansfulla skidåkare. Tidigare har jag bara sett starten på TV, så detta kommer bli en helt ny upplevelse. Förhoppningsvis kommer jag hem med åtminstone en erfarenhet rikare.
Jag har haft turen (?) att ”seeda” mig till 0-ledet alla de fem långlopp jag tidigare åkt i vinter:
(Tryck på tävlingsnamnet för att komma till recensionen ur min synvinkel från vardera lopp.)
Idag ska jag köra det sista intervallpasset, och ni läsare känner ju mig, så ni vet ju vad det är för intervaller som gäller. Eller hur?…Tänkte väl det. Mer om det senare.
Förutom träningen har jag några skidpar som ska testas och matchas mot varandra. Jag vill ju liksom alla andra ha ett bra glid under de nio milen som ska avverkas. Ju bättre skidor, desto bättre tid, ja ja, allt det där kan ni redan.
Jag hör av mig efter träningen.
https://adamsteen.se/

Related Articles

SPÅRAR UR REJÄLT med träning! #Herrejössesvecka

   Denna vecka såg jag då inte komma! Satan vad det har tränats och cyklats dessutom, man kan nästan tro att jag blivit en cyklist...

Vansinnig träningsvecka +700 km

Under förra veckan fick jag hem riktigt fina kläder från mina favoritrullskidor Elpex! Man kommer inom kort släppa en ny rullskida i väldigt limiterad upplaga...

Så tränar eliten inför Vasaloppet – tips för dig som vill utvecklas

Vasaloppet är ett av världens tuffaste långlopp på skidor, och varje år lockar det både elit och motionärer som vill testa sina gränser. För...

3 COMMENTS

  1. Lycka till i Vasaloppet! Det ska bli kul och spännande att följa dej och dina lagkamrater!
    Hälsn Börjeifalun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here