Adams rör – läcker och förstör

BloggerImage
Startat rörfirma på äldre dagar?!
Hej och välkomna!
Jodå, igår kväll när jag kom hem till Amanda så var det fullt pådrag igen. Denna gång var det gamla rör som skulle skruvas bort. Rören var ej i bruk längre och satt i den gamla garderoben vi rev häromdagen. Man fick ta i för kung och fosterland för att gänga ur dom! Nu ska snart en ny garderob installeras på samma plats. Men det är ju inget problem för en snickrande rörmokare som jag!  
Jag har en diger träningsvärk idag. I hela överkroppen. Tänk vad lite hängande snören kan åstadkomma på en trött kropp som min. Ska idag försöka få till ett stakintervallpass uppe kring Högboområdet vid Lugnet. Har fått en något galen idé om att använda benen vid någon av intervallerna på dagens pass. Sjukt. Men det kan vara bra att testa lite annorlunda, samt lättare att driva hög puls. Dock så kommer mina höftböjare och ljumskar vara rejält ömma efteråt, men det är smällar man får ta!
Hörs senare 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

5 COMMENTS

  1. Hej,
    Vad har du för längd på dina stavar och hur lång är du? Mätt från spetsen till toppen på staven? Eller hur du mäter.. Vet att jag läst det tidigare och har bläddrat föbrilt i din blogg nu utan resultat 🙂

    Tack!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here