Putsar utsidan av balkongfönstren.

Köksfönstren.

Fotbad.

Cykelverkstad. 

Jag är tydligen en attraktion. Så pass mycket att jag är värd att titta på när jag uträttar mina behov på dass. 
Hej på er. 
Mellan lekstunderna både ute och inne så har vi fått gjort en del annat också, jag och den gode Alfons. Han har pratat om fotbad i flera dagar, så vi tog ett sådant i samband med frukosten. Vi har även hunnit med att putsa fönstren både in- och utvändigt. Det gick väldigt snabbt då jag har cirka fem fönster + den inglasade balkongen. Min pendlarcykel som jag använder i princip dagligen har också fått på sig sommardäcken efter en vinter med dubbade dito. Skönt att få saker gjorda och mysigt att ha med mig min lilla hjälpreda! 
Skönt att få vila även idag, speciellt för det mentala, jag kommer ner lite i varv när jag slipper tänka på träningen. Imorgon väntar nya tag igen, 8,5 timmar kvar till målet, förhoppningsvis är jag klar på lördag och har sedan två veckor fritt. Under dessa veckor kommer jag bara träna om jag är väldigt sugen och troligen bara löpning. 
En annan träningsrelaterad sak är styrkan. Jag har länge tänkt på det här med att de flesta människor i dagens samhälle är dåliga på att aktivera sina gluteusmuskler. Det kan ge problem med det mesta i kroppen, vader och rygg också, vilket jag haft lite problem med. Så jag har funderat på att istället för att köra övningen ”utfallssteg med kettlebell” så ska jag lägga in en variant av ”step ups” med kettlebell och kanske även motståndsband. Det för att försöka få upp styrka, balans och kanske även rörlighet i höftpartiet. Det lär ju inte skada att försöka i alla fall! 
Vi hörs imorgon!
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here