Mekar, fixar och donar

Glad som en speleman med en ny leksak 

Cool-brillor 

Sagostund för mig imorse 

Jag är återigen med i Spring snyggt-podden som en gästaggression. In och lyssna. Finns där poddar finns!

Stavvård idag. Bytte handtag och remmar på några par. Skönt att få det avklarat.

Lek i lekparken där vi bor. 
Hej. 
Som ni ser är det full fart mellan lek och måsten. Igår hann vi också med att byta lyktglas på dimljuset på min bil. Det gamla glaset var sprucket och jag hade köpt en helt ny insats med både glas och infästning. Problemet var att att det var fel sort. Men efter lite modifikationer så löste jag det hela genom att bända bort det gamla glaset på den gamla infästningen, därefter göra samma sak på den nya och sedan fixera det nya glaset över den gamla infästningen. Det blev helt okej och man ser inte så står skillnad. Vilken mekaniker va!? 
Idag har vi hjälpts åt med mina stavar en stund på förmiddagen. Kul ändå att Alfons visar intresse och tycker det är roligt att haka på. Nu väntar lek igen innan lunch. Senare idag blir Alfons hämtad och jag ska återgå till träning igen. Det här med vila var rätt skönt har jag insett nu, men det är bara att bita ihop de sista timmarna som återstår av träningsåret, innan jag åter kan få en lång välbehövlig vila. 
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here