Angående jobbsituationen nästa år, med mera

Efter gårdagens träning så slängde jag ihop köttfärssås och spagetti. Blev så pass mycket att det räcker även till idag, snyggt! Åt maten samtidigt som jag plitade ner gårdagens andra blogginlägg. Förena nytta med nöje alltså, vilket som är vad är dock oklart. 

Jag hade kvar tacosås, gräddfil och tacochips från tacosen dagen innan. Så jag smällde i mig det också. Det är väldigt ovanligt att jag köper tacochips till tacos vill jag dock betona. Men jag hade fastat dagen innan och lyxade till det. Min plan när det kommer till kosten framöver är att försöka äta bra mat som jag lagat från grunden och även försöka hålla mig till godis på helgerna. Men målet på sikt är ju såklart att fasa ut det också, hoppas jag klarar det. 
Fortsatt jobb 
Igår så hade jag möte med rektorn. Även om jag trodde att jag skulle få vara kvar så har jag ju ändå varit lite smått nervös när beskedet dröjt. Igår så stillades dock oron, vilket var riktigt skönt. Jag kommer få fortsätta jobba kvar även nästa läsår. Min anställning kommer nu även gälla över hela sommaren, så jag får betald semester och betalda lov även nästa år! Känns grymt skönt. Troligen blir jag nog även kvar året efter om jag inte hittar något annat med mer betalt och som passar in ännu bättre med träningen. Tveksamt dock. 
Vad gäller min pappaledighet så räcker mina dagar fram till jul ungefär, så efter det kommer jag börja jobba även måndagar. Känns lite kämpigt just nu, men kommer jag bara in i det så blir nog det bra. Mer pengar in i aktieportföljen. Jag har gjort en budget för varje månad och det finns utrymme till sparande. 
_____
Idag så väntar som vanligt jobb, cykelpendling och promenad på rasten. Rutinerna följs slaviskt. Mer rörelse och fler brända kalorier. Efter jobbet så ska jag äta mellanmål lite snabbt och sedan bege mig ut på en stakrunda på cirka tre timmar. Målet är att hinna till Falun och tillbaka, så jag får väl stå på lite halvt. Det är fortsatt sjukt kallt ute, solen luras med att visa sig, men tempen är långt ifrån tvåsiffrig på plussidan. Kämpa våren!!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here