Stakade till Falun och tillbaks

Ja, det snöade i fotoögonblicket..
Tjena!
Idag fick jag uppleva en lite lättare bonk, eller väggning. Det händer inte ofta, så det gäller att njuta av sådana fina tillfällen. Jag åt ändå bra med mellanmål innan. Men med vatten i
En fin tur mellan Borlänge och Falun
Det bjöds på varierat väder även idag kan jag lova. Sol, snö, regn, blåst (men inte så farligt) och kyla. Kroppen kändes helt okej under nästan hela passet, efter två timmar så lade jag in 10 impulser/spurter på 15 stavtag vardera och därefter blev jag trött. Sista 20 minuterna så var jag lätt krokig och hungrig. 
Jag åkte som vanligt på mina Elpex IV. Skramlade ihop exakt tre timmar, 53,4 kilometer och 570 höjdmeter. 
Imorgon är min plan att köra dubbeltröskel ute på balkongen. Ett pass innan jobbet och ett efter. Beroende på hur kroppen känns imorgon bitti så bestämmer jag mig då för om jag börjar med löpband, eller skierg. Håll tummarna för en pigg kropp, tack.
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here