God förmiddag och trevlig fredag på er!

Igår så anmälde jag mig till mitt nionde Vasalopp, jag var redan ifjol anmäld till mitt nionde lopp, då i följd, men jag blev ju som bekant tvungen att avstå då jag fått en förmodad hjärtmuskelinflammation. Så det här med Vasalopp i följd är ju tyvärr förstört och även att klara topp-100 på alla lopp är också förstört i och med att jag blev 104:a senast, år 2017, bedrövligt dåligt. Så mitt senaste och enda Lidingölopps-resultat från nu i höstas med en 91:a plats är bättre än mitt senaste Vasalopp, mäktigt! Hoppas jag får till ett bra lopp i år, jag ska göra mitt bästa åtminstone!! 
Under morgonen idag så har jag tränat ihop med gänget på skid- och orienteringsprofilen uppe i Bergebo. Jag körde skate, totalt 1,15 timmar. Kroppen kändes precis som igår rätt så seg och trött.. Bara att gilla läget och försöka inte lägga för mycket vikt vid det!
I eftermiddag så tänkte jag bränna av ett kort intervallpass på skiergen
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here