Arenahotellet i Uppsala

Hej hej mina kära bloggläsare.

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om arenahotellet som är ett hotell i Uppsala. Detta hotell har hela 200 rum och 620 bäddar. I varje korridor så blir man påmind om något som förknippas med idrott och dessutom så är vissa av dessa korridorer anpassade, exempelvis:
– En korridor är anpassad för personer i rullstol, (totalt 19 rum)
– En korridor är anpassad med längre sängar för långa personer, exempelvis basketspelare eller volleybollspelare. Alltså för folk som är över två meter långa 
– En korridor har större rum för familjer med upp till åtta sängplatser, perfekt om hela familjen är med på cupen
Man har valt att ha ett stort sportfokus på detta hotell, byggnaden ligger nära E4:an, har gratis WiFi , air condition och ligger på ett lugnt läge med närhet till alla evenemang på arenorna i närheten. Bland annat för följande idrotter: Bandy, innebandy, Friidrott, ishockey, badminton, tennis. Det finns också ett stort kanalutbud, ett gameroom med TV-spel (både X-box och Playstation) och en relaxavdelning. Hotellet ligger också ganska nära skidspåren i Storvreta, vilket kanske är intressant för mina läsare?!

Det finns också en möjlighet för idrottsföreningar att få återbäring/cashback. Det gör man genom att hänvisa gäster till hotellet. Gör man det så får man 8% i cashback för hotellbokningar och konferenser som hänvisas genom din förenings unika föreningskod. Ganska smidigt ändå att man kan rekommendera hotellboenden till företag, privatpersoner, släktingar, bortalag eller varför inte andra lag till en cup och på vis tjäna pengar till klubben. Känns enklare än att sälja exempelvis lotter, korvar eller annat. Det är bara att fylla i ett formulär för klubben och sedan kan man börja rekommendera hotellet. 

Grymt koncept och ett kanonbra hotell, passa på att boka in dig eller ditt lag redan idag!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe