Kan det gå? Milen sub 48 min

Snörade på mig mina Icebug och vältrade mig ut på en tjockisjogg runt Borlänge. Jag fick med mig Amanda på cykel och Alfons i cykelvagnen
Efter fyra dagar med sjukdom och utan träning så fick det idag räcka. Jag har lite lätt snuva kvar och fick ur lite löst slem ur bröstet, men i övrigt är jag kry. Jag har inte känt mig hängig eller dålig under sjukdomen, har jag tur så borde jag inte tappat för mycket. Men vem vet. Det gäller nu också att jag inte får något bakslag, då är det ju kört. Vi håller tummar och tår för att det ska gå vägen. 
Löpningen blev exakt tio kilometer på precis under 48 minuter. Snittade 132 i puls. Lagomt ansträngd. Kändes ganska okej i musklerna större delen av passet, mot slutet blev jag lite trött. Andningen kändes okej, lite rosslig ibland, men det släppte så fort jag harklade mig. Imorgon hoppas jag på att kunna åka ett skidpass!
https://adamsteen.se/
Previous articleEn vecka kvar…
Next articleArenahotellet i Uppsala

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe