Arkivbilder, sliten, lätt träning och tävling imorgon

Idag bjuder jag på ett gäng arkivbilder från ganska exakt ett år sedan. Livet såg lite annorlunda ut då, vi bodde tillsammans hela familjen i hus bland annat, vilket är den största skillnaden egentligen. Tråkig utveckling kanske, men det känns ändå okej och jag tror det kommer bli bra. 
Är fortsatt riktigt trött och mör i kroppen idag. Fick till 8,5 timmars sömn även i natt, vilket behövdes mer än väl. Ändå behövde jag tvinga mig själv upp ur sängen, nästan med våld. De första fem minuterna sådana morgnar när jag är trött så ser jag knappt någonting, att kolla på mobilen med mina igengeggade ögon är närmast omöjligt. Påsarna under ögonen kan liknas vid ICA-kassar. Men med en frukost bestående av en halvliter vatten och lite kaffe, samt en uppfriskande cykeltur till jobbet så brukar jag vakna till liv igen. Kämpigt att vara gammal och trött. 
Denna dag bjuder på jobb, ett lätt och kort klassiskt rullskidpass och ikväll ska jag tillbaka till jobbet för after work. Själv kommer jag givetvis vara spiknykter och gå hem tidigt. Men jag tänker att det kan vara bra för mig att vara med på andra aktiviteter än att endast träna ensam. 
Imorgon ska jag försöka springa fort på fem kilometer också. Det hade varit önskvärt om jag då kände mig några procent piggare än idag. Om inte så är väl inte det hela världen heller, någon gång får jag valuta av den hårda träningen, så länge jag bara fortsätter att sköta min kost, sömn och återhämtning. 
Trevlig fredag. Hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here