Arkivbilder, sliten, lätt träning och tävling imorgon

Idag bjuder jag på ett gäng arkivbilder från ganska exakt ett år sedan. Livet såg lite annorlunda ut då, vi bodde tillsammans hela familjen i hus bland annat, vilket är den största skillnaden egentligen. Tråkig utveckling kanske, men det känns ändå okej och jag tror det kommer bli bra. 
Är fortsatt riktigt trött och mör i kroppen idag. Fick till 8,5 timmars sömn även i natt, vilket behövdes mer än väl. Ändå behövde jag tvinga mig själv upp ur sängen, nästan med våld. De första fem minuterna sådana morgnar när jag är trött så ser jag knappt någonting, att kolla på mobilen med mina igengeggade ögon är närmast omöjligt. Påsarna under ögonen kan liknas vid ICA-kassar. Men med en frukost bestående av en halvliter vatten och lite kaffe, samt en uppfriskande cykeltur till jobbet så brukar jag vakna till liv igen. Kämpigt att vara gammal och trött. 
Denna dag bjuder på jobb, ett lätt och kort klassiskt rullskidpass och ikväll ska jag tillbaka till jobbet för after work. Själv kommer jag givetvis vara spiknykter och gå hem tidigt. Men jag tänker att det kan vara bra för mig att vara med på andra aktiviteter än att endast träna ensam. 
Imorgon ska jag försöka springa fort på fem kilometer också. Det hade varit önskvärt om jag då kände mig några procent piggare än idag. Om inte så är väl inte det hela världen heller, någon gång får jag valuta av den hårda träningen, så länge jag bara fortsätter att sköta min kost, sömn och återhämtning. 
Trevlig fredag. Hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here