Back on track!

Hej på er!

Äntligen! Efter sex dagars frånvaro från träning på grund av någon halvförkylning så var jag idag tillbaka på banan igen. Lite äldre, lite sämre och lite tjockare. Men det var kul! Faktiskt lite kul åtminstone! Skönt att få röra på mig, det är något jag saknat under dessa dagar.

Dagens tur blev ett kanske lite för långt stakpass där jag åkte Borlänge – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Borlänge. Detta lilla kalas landade på 3 h 15 min och 53,2 kilometer. På fötterna hade jag mina trotjänare Elpex 4.

Det kändes inte alls dåligt. Något ringrostigt och väldigt hög puls var det enda som stack ut. Kanske även lite bättre humör än vanligt. I övrigt var det som det brukar.

Hemma så passade jag på att köra min gluteus-styrka och maghjul till det.

Godnatt!

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here