Back on track!

Hej på er!

Äntligen! Efter sex dagars frånvaro från träning på grund av någon halvförkylning så var jag idag tillbaka på banan igen. Lite äldre, lite sämre och lite tjockare. Men det var kul! Faktiskt lite kul åtminstone! Skönt att få röra på mig, det är något jag saknat under dessa dagar.

Dagens tur blev ett kanske lite för långt stakpass där jag åkte Borlänge – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Borlänge. Detta lilla kalas landade på 3 h 15 min och 53,2 kilometer. På fötterna hade jag mina trotjänare Elpex 4.

Det kändes inte alls dåligt. Något ringrostigt och väldigt hög puls var det enda som stack ut. Kanske även lite bättre humör än vanligt. I övrigt var det som det brukar.

Hemma så passade jag på att köra min gluteus-styrka och maghjul till det.

Godnatt!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here