Ballar ur.

Att börja med rullskidor såhär tidigt är egentligen oförlåtligt, så jag ber om ursäkt för alla personer som nu känner sig kränkta av mitt oerhört respektlösa beteende. Förlåt. 
Jag kände igår att skidåkningen på Lugnet var jag klar med, det var inte så skoj att vända, hoppa över bara fläckar och så vidare. Dessutom har jag ju i princip bara kört skate den senaste tiden. Så idag valde jag att plocka fram mina rullskidor, Swenor IV blev det. 
Alfons blev hämtad i förmiddags, därifrån tills jag stod på rullskidorna var närmast en ocean av tid. Startsträckan var oändlig. Jag städade, tvättade och gjorde allting för att dra ut på eländet. Sjukt hur man är egentligen. Jag körde också ett TRX-pass innan jag kom ut. 
Väl ute på rullskidorna så kändes det bra! Det var skoj att åka och kroppen kändes helt okej. Så hela passet var i princip ren njutning, den såg jag verkligen inte komma. Tog en runda via: Norr Ambserg, Vallmora, riksväg 293 nästan till Falun, vände & åkte hem via Bomsarvet och Bullerforsen. Nästan helt förskräckt av att det kändes så pass skoj som det gjorde. Det lovar ändå gott till kommande månader med ett ganska stort antal mil och timmar som lär läggas på detta träningsredskap. 
Passet blev 2,35 timmar och 42,3 kilometer. Detta innebär att jag nu har 10,5 timmar kvar till målet på 710. Imorgon blir det två timmar på balkongen. Därefter har jag tänkt vila i två dagar och vara med Alfons. Jag hinner få ihop resterande timmar onsdag-söndag nästa vecka när jag är ensam igen. 
Jag kommer garanterat vid flera tillfällen framöver ta upp träningen och planen för kommande år. Tidigare har jag varit inne på att köra kring 700 timmar även nästa år. Men har nu börjat tveka lite. Just nu känner jag att jag istället vill köra lite mindre igen, vara mer pigg, få till bra pass och försöka träna på det jag behöver träna på för att bli en bättre långloppsåkare. Dock så tänker jag nog ändå köra på hårt under sommaren när jag är ledig. Nåväl, vi får se längre fram, jag hinner ändra mig igen. 
Ha en fin påskafton!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here