Bästa känslan denna vecka! (166 h på åtta veckor)

Fick precis som igår bevittna en fin solnedgång under träningspasset. Här i Strand, strax utanför Vika

Tjena!

Så har ännu en träningsvecka lagts till handlingarna. Denna landade på 27 h 35 min och 430 kilometer. Denna träningsperiod, nummer fyra för detta träningsår landade på 83 h 50 min, lägger jag ihop förra perioden på 82 h 50 min så ger det mig rätt så habila 166 h 40 min under de åtta veckor jag varit ledig. Det är ändå hyfsat må jag säga!

Idag stakade jag runt Runn och Vikasjön, samt en tur upp till Lugnet för att köra ett varv på rullskidbanan där. Detta pass var det första denna vecka som det kändes rätt skapligt och att det hände något när jag satte stavarna i marken. Jag försökte tänka mycket på tekniken, inte stressa, komma upp bra inför varje stavtag och så vidare. Kändes som att jag stundtals fick till det okej.

Här är två bilder på mig uppför backen i Hälsingberg i Falun som Henrik Plyhm fotade och skickade mig:

Det ser ändå helt okej ut om jag får säga det själv.

Passet blev fem timmar på sekunden och 90,2 kilometer. Jag stakade på Elpex 4. Under passets gång lade jag in tio impulser. Styrkan denna dag blev TRX-band och det betade jag av innan rullskidåkningen.

Då jag än en gång kom ut alldeles för sent så fick jag återigen åka i mörker under den sista timmen, men idag lyckades jag hålla mig på benen med hjälp av min cykellampa som jag satt fast på hjälmen.

Det bjöds på ett ganska behagligt väder idag med hyfsat varm temperatur, inte en enda regndroppe(!) och sjukt nog närmast vindstilla. Kanske läge att köpa en lott?

Imorgon väntar en del ärenden, så jag ska, hör och häpna, försöka tvinga mig själv till två stycken vilodagar på raken. Håller tummarna för att det lyckas!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here