Bilavkörning, jobb och träning

Hejsan hejsan!
Städutbildningen var intressant och gick bra. Förhoppningsvis så har jag lärt mig något också. Efter utbildningen så skulle jag hjälpa till med att kolla så att GPS:erna till ett event imorgon var okej. När jag då står utanför kontoret (vid lugnets skidstadion), så kommer en dam fram och börjar fråga mig frågor angående
En av städmaskinerna vi fick testa. 
DD-intervju.
Precis då jag var klar för dagen med ”GPS-fixet”, så ringer mamma och säger att pappa kört av vägen nästan i Skuggarvet. Så jag åkte upp dit och agerade ”hantlang”, medan en traktor till slut fick upp bilen. Anledningen till avkörningen var en bil som hade åkt ”mitt i vägen”, så enda chansen att undvika krock var att veja ner i diket. När jag själv var på väg hem så mötte jag en stor king-cab med släp, även den ”mitt i vägen”, så jag var tvungen att svänga åt höger så mycket jag kunde. Det resulterade i att bilen började skära ner, men på något mirakulöst sätt så lyckades jag styra upp på vägen igen. Det blev dagens hittils högst uppmätta puls! 

Nu ska jag sticka ut och träna.
Hörs efter det!
https://adamsteen.se/
Previous articleTidig lunch
Next articleLätt intervallpass

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here