Lite fler bilder gårdagens lopp. Det var ju kul att få vinna Norrbärke Ski Marathon, men det roligaste var att känslan mot slutet äntligen var bättre och att det fanns att trycka med. Jag har ju egentligen vetat att jag ska vara skaplig i år med tanke på hur löpningen fungerat främst under hösten och sen med tanke på att jag genomfört bra träning på rullskidorna hela försäsongen. Så att det tidigare inte fungerat är väl helt enkelt små marginaler, på första loppet (Craft Ski Marathon) i Orsa så var skidorna bedrövliga, förra helgen så var jag halvsjuk med ett stukat sjölvförtroende. Denna helg så gick det som sagt äntligen bättre, skönt. Jag ska försöka kämpa på vidare och förhoppningsvis blir det än bättre framöver, för känslan igår var egentligen bara bra den sista milen under gårdagen, dessförinnan var det lite halvseg känsla.
Nu snart ska jag och Alfons till dagis för att hälsa på lite. Därefter så blir det en promenad till Willys för inhandling av måndagstacos. I eftermiddag så ska jag sen ha en skidskola uppe i Skräddarbacken. Ingen träning idag alltså. 
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here