Detta var min elfte seger i ett långlopp, kul!
Som vanligt var jag osäker på form, speciellt efter den senaste tiden med lite halvkassa resultat och så vidare. 
Jag värmde upp ganska långt, länge och lugnt idag. Ville testa banan bland annat. Det var en ganska tuff bana på till stora delar ett elljusspår och det passar mig bättre än ett platt lopp har jag märkt. 
Försökte hålla mig lugn idag och låg hela tiden 2-3:a ungefär. Tyckte inte kroppen kändes speciellt bra och vi var en ganska stor grupp en bit in i loppet. Det var inte så att jag fick gå på rött, men jag tyckte inte jag hade speciellt bra tryck i stakningen. Men ju längre in i loppet det gick desto bättre kändes det. 
Med 3 varv kvar så började Robert Eriksson höja farten och vi blev då tre stycken. Jag märkte att Gustaf Niord fick slita lite så när vi var på det näst sista varvet med cirka 10 kilometer kvar så gick jag för första gången upp i spets och började mata. Då blev vi två stycken kvar. Ner emot varvningen så frågade jag Robert om han låg med billigt eller om han hade fått ta i, han sa att han hade fått tagit i, så jag blev nöjd då. Även jag hade tagit i, men det fanns lite kräm kvar. Ut på sista varvet så märkte jag att jag blev ensam och då fortsatte jag bara att mata på i ett hårt och jämnt tempo, grymt skön känsla!! 
Det var riktigt fint att få sopa hem det idag, kände att jag verkligen behövde en framgång. På skidorna så låg det idag Maplus S4-pulver  jag åkte på ett par Double poling-skidor från 2017. Det var perfekt med varvbana också, så jag slapp ha bälte och pappa kunde langa +Watt i flaska idag, king!
En film från sista varvningen:

https://adamsteen.se/

4 COMMENTS

  1. Grattis! Starkt mycket starkt!

    Du har ju baissat dig själv så mkt på sistone att man börjat tro att man skulle ha en chans mot dig… 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here