Den unge herr Steen sträcker ut över nejderna

Äntligen har jag hittat en handske som jag inte fryser om händerna i, jag är väldigt känslig nämligen efter ett flertal förfrysningar genom åren. Denna handske är Skistarts egna och heter XC Lobster, den är riktigt skön och med storlek Medium på den så får jag plats med en tävlingshandske under. Perfekt att värma upp i vid kallare tillfällen. 

Fina spår uppe på Bjusan
Hej gänget.
Det blev totalt två timmars träning idag, fördelat på cirka 10 minuters jogg och 1,50 timmar klassisk skidåkning i lugnt gemak. Tog mig upp till Bjusan som ni ser på bilderna ovan, testade att åka över sjön och på grusvägarna ner emot Repbäcken en sväng, innan jag vände åter och tog mig upp till rundspåret omkring Hålla fäbodar, där brände jag tre varv. Åkte sedan tillbaka ner till Skräddarbacken där jag körde ett varv runt elljusspåret och joggade sedan tillbaka hem. Ett fint pass i riktigt härligt vinterväder! 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here