Kommande tävlingar

Tjenare!

Lördag idag och på schemat när det gäller träning så står det ett lugnt klassiskt pass på 1,30 – 2 timmar. Jag ska nämligen tävla imorgon, så då vill jag försöka bli lite pigg. Tävlingar ja, jag ska lista lite lopp som jag tänkt köra framöver:
Norrbärke Ski Marathon Imorgon den 27:e januari. 2010 åkte jag loppet och kom 5:a, ett fint lopp vill jag minnas!
Evertsbergsrennet den 2:a februari. Detta lopp har jag dels vunnit 2013, men även kommit både tvåa och trea på. Originalbanan är riktigt fin, med en del åkning på Vasaloppsspåret.
Grotfallsrundan den 3:e februari. Detta lopp går i Grängesberg, till stora delar på en golfbana, det brukar vara ett fint lopp med en fin bansträckning. Vann detta lopp 2016.
Orsa Grönklitt Ski Marathon den 9:e februari. Ett fint lopp med fin bana och ofta gott motstånd. Lyckades bli trea förra året!
Bergebo Ski Marathon den 10:e februari. Detta lopp är en av favoriterna faktiskt. Det brukar vara ett mycket trevligt lopp med en fin bana som bjuder på lite mer gammaldags skidåkning stundtals. Jag vann loppet förra året och har vunnit det totalt tre gånger (även 2013 och 2015). I år så får ni bjuda upp till dans, så att jag inte vinner ett fjärde år!!
Om det blir alla dessa lopp eller inte återstår att se, men jag är sugen på en helg med dubbla långlopp i alla fall, skönt att slippa träna och att då köra tävlingar istället!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here