Blandblogg

Städkonstnär 
Godkväll kamrater.
Här kommer ett inlägg som handlar om allt och inget, har ingen plan, så jag bara skriver ner lite. Jag kan börja med jobbet, varje morgon när jag går upp så ”tidigt” som idag så tänker jag att det första jag ska göra när jag slutar är att åka hem och sova, samt absolut inte träna. Morgnar är inte min starka sida som ni förstått vid det här laget. Som tur är så blir jag alltid piggare efter en stund vaken. Idag har jag ju dock vilodag, så efter jobbet så har jag fixat lite nya krukväxter hemma, de gamla verkar ha dött, trots att jag vattnat dom. Har även städat, vilket ni har bildbevis på här ovan. Jag tycker inte om: att ha stökigt, ha en skitig benz, ej ha fulltankad bil, och lite andra ”tvångsgrejer”. Kanske jag har någon bokstavskombination här och där ändå? Under städningen så lyssnade jag på ett band som jag är lite nykär i: Nationalteatern. Fint med lite röd kommunistmusik mellan house-dunkandet.
Jag tycker det är sjukt tråkigt med detta väder. Det kändes som vår idag, helt torrt, ett antal plusgrader och en värmande sol. Kul. Med dessa vintrar och med de förhållandevis svaga skidlandslaget vi har så lär ju inte intresset för elitskidåkning öka direkt. Skidåkningen som motionsform kommer nog garanterat att åtminstone vara lika stort. 
Spanade i resultatlistorna i helgen och såg att jag var klart äldst i H21, kul det då. När blev jag såhär gammal? Det är lite tråkigt faktiskt, men mig blir dom då inte av med i alla fall. Jag tycker ju trots allt att detta är kul, trots att jag inte riktigt är i topp. Men jag har ju inte tävlat i det jag tränat för än i år. Så förhoppningsvis går långloppen en aning bättre. 
Har sålt av en del från ”Till Salu-sidan”, passa på du också att kolla om det är något som faller dig i smaken. Dessutom så har jag fått in några bokningar på skidkurser (om vi nu får någon vinter snart), jag har fått in lite ”uppdrag” för bloggen och jag försöker leta reda på lite sponsorer. Det här skeppet ska nog gå runt i år också. Hör av er om ni vill hjälpa mig på något sätt, eller om ni vill inleda någon form av samarbete. För vem vill inte synas på en av Sveriges största skidbloggar? Det är ju dessutom en av få ärliga diton.
Det här med Norge då? Min plan har ju blivit reviderad kring det några gånger, från att först ha varit helt anti, till att sedan nästan haft bråttom dit. Har en tid vacklat igen. Men för typ en vecka sedan så har jag en ny plan; vänta vintern ut här i Sverige och sedan försöka hitta någon form av jobbuppdrag där borta, typ slutet av mars till november, men samtidigt ha kvar lägenheten här. Det är det som känns bäst just nu, får se hur det blir i slutändan. 
Nu ska jag värma en matlåda från min i särklass bästa sponsor: Dala Wärdshus. Bland det värsta jag vet är att laga mat. Speciellt här i min ensamma pojkrumslägenhet. Därefter så lägger jag väl mig i soffan och kollar på någon film. 
Livet är en fest, håll med om de’ folk o fä!
https://adamsteen.se/
Previous articleJobbvecka
Next articleTisdagsblogg

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here