Blodomloppet virtuell upplaga 2020

Efter inlägget i förmiddags så skrev Mikael Sandgren att han, Jimmie Johnsson och Linus Larsson skulle till Borlänge för att också springa Blodomloppet. Så var det med den tröskeln. Anledningen till att jag ville köra tröskel är väl dels lathet, men också för att jag känt mig seg den senaste tiden och blivit fet som ett as. Men det var bra att få sig en genomkörare. Jag tror det vänder snart igen, det har varit mycket en tid, hög totalbelastning, allmänt sliten och så vidare. Men de senaste dagarna så har jag kommit på mig själv vid flertalet gånger att vara glad, när hände det senast ens? Aldrig kanske. 
Det var en helt ny bana idag på Blodomloppets virtuella version. Jag hade gärna sprungit den gamla banan som är min favorit, men denna var helt okej också, mest jobbigt att inte veta exakt hur den går. Jag la mig i rygg på Jimmie direkt från start, tyckte att det kändes lätt fram till 2,5 kilometer ungefär, fick sedan släppa honom vid 3. Här hade jag fått lucka på Linus och Mikael. Fram till 5 så kändes det okej, men därefter blev det en rejäl plåga. Linus sprang ikapp och förbi mig någongång kring 6-7, där var jag rejält kokt och sista biten in var riktigt seg. 
Jag hade ingen hög puls alls idag, 175 i snitt och 181 i max. Bedrövligt ur den synvinkeln. Det gick liksom inte att ta i mer. Men som sagt är jag sliten och tror att det är på grund av det. Ska försöka dra ner lite på mängden träning och fortsätta få till bra intervallpass så vänder det nog snart. Det har ändå känts som att det är på väg att vända mentalt, jag tycker jobbet känns mer överkomligt och så vidare. Inte för att det är något fel på jobbet i sig, mer att det är jobbigt att komma in i gängorna efter en lång ledighet. 
Kilometertiderna blev:
3,20
3,23
3,23
3,23
3,23 (16,50 efter 5 km)
3,35
3,23
3,32
3,37
3,30
Min tid vid mållinjen (kontrollmätt tror jag) blev 34,23 (min näst snabbaste tid någonsin) och med 10,00 på klockan så hade jag 34,32. Med tanke på att känslan inte var super så måste jag ändå vara nöjd. Jag är väl inte bättre helt enkelt. Jimmie hade 33,00, Linus 33,51 och Sandgren 34,57.
Kul att få springa ihop med grabbarna, tack för det! Jag sprang idag i mina Hoka Rincon. Efter loppet så joggade jag hem och därefter betade jag av mina drygt 300 spänsthopp också, skippade ytterligare intervaller. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe