Borlänge-F*tt-Energi

Vi börjar inlägget med det mest positiva. Bilden ovan. Nu till helvetet: 
 (Varning för mycket svordomar och pubertalt språkbruk. Ber om ursäkt för det, men jag är så satans förbannad!) 
 Jag som är så in i helvete jävla noga med att stänga av varenda lampa och annat här i hushållet har gått från en elräkning på typ 2000, till 4000 förra månaden och 5000(!!!) denna månad, FEM JÄVLA TUSEN!! Hur i hela jävla helvete kan det vara så förbannat dyrt?! Kul när man får 7000 i lön från jobbet jag har, alltså drygt 70% går till denna satans elräkning. Det ska tilläggas att i denna elräkning från Borlänge Energi så ingår allt ifrån vatten, internet, sophämtning och annat skit. Denna enskilda elräkning får ju för fan hela jävla bolaget att gå runt! Kan ju inte finnas ett hushåll i hela denna stad med dyrare elräkning i alla fall. Sen ska dom skryta över förnybara energikällor, jag skiter fullständigt i det, jag vill ha energi från kärnkraft, kolkraft eller vad fan som helst som är billigt! Det där med grön energi och sådant trams kan dom lura på vänsterblivna folk som tror på den bluffen. Jag har tittat på att försöka byta till annan elleverantör, men det är helt omöjligt att tyda både elräkningen från aktuella elbolaget till att fatta priset på ett nytt bolag och jämföra det med befintligt avtal. 
Vi har en värmepump nere som har slagit av sig och betett sig konstigt en tid. Det har stått något i stil med ”pressostat låg” eller liknande. Det är en IVT med 10-15 år på nacken. Kan vara det eländet som spökar också. Men va fan, inte ska man få 5000 i elräkning när man slår av allt i elväg så fort jag får chansen. Det är något lurendrejeri på g alltså. Inte nog med det, det enda som gick att tyda från elräkningen var att dom ska höja elpriset ytterligare från den 1:a april, där kan vi snacka aprilskämt. Att dom ens har mage alltså!! 
 Såhär ser den satans elräkningen ut i alla fall och jag tar gärna emot swishningar på 0761664997, annars går jag ikull ekonomiskt alltså och det är inget skämt: 
Jag som denna veckan har pendlat mellan jävligt dåligt humör och normaldåligt humör. Hade ändå en fin känsla inför helgen, tills jag öppnade kuvertet ifrån helvetet!!
https://adamsteen.se/
Previous articleMorning sk8
Next articleTvåa på en riktig femmil

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

6 COMMENTS

  1. Om inte pumpen går som den ska (typ att elpatronen går istället) + om ni har tex elgolvvärme i badrum där ni inte stänger dörren ut till övriga huset (elgolvvärmen tror att den ska värma stor del av huset),- detta skulle kunna vara del i "eltjuven", kanske är något helt annat?. mvh

  2. Ena sekunden skryter du över hur mycket pengar du lägger på aktier, och nästa kan du knappt betala en elräkning utan folk ska swisha dig? Läge att börja arbeta kanske…

  3. Hej Adam,
    Ditt inlägg har kommit till vår kännedom och vi vill gärna lämna en kommentar här för att hjälpa dig att reda ut varför kostnaden blir så hög.
    När vi tittar på din elförbrukning ser vi, precis som du själv misstänker att den icke-fungerande värmepumpen verkar vara en bidragande orsak till att din fastighet förbrukar mycket el.
    Du kan själv se det om du via vår hemsida loggar in på mina sidor och jämför din förbrukning över tid. Vår kundservice svarar gärna på frågor. Du når oss via telefon 0243- 730 00 eller via chatten på hemsidan eller i appen. Hälsningar Borlänge Energi.

  4. Vad kostar en ny värmepump? Kan ju vara läge att investera i en ny om månadskostnaden kan halveras på vintern. Lär ju gå att räkna hem den investeringen på några år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here