Morning sk8

Hej kamrater!

Äntligen fredag och äntligen ett förmiddagspass avklarat. Morgonen bjöd på ett träningspass med skidprofilen uppe i Bergebo. Efter att natten varit kall med minusgrader så var spåren fina och ganska snabba. Skönt med lite mer lättåkt, då det känns som om jag ständigt åkt i bedrövliga väderförhållanden den senaste tiden. 
Dagens pass blev ett lugnt sådant på 75 minuter och 18,7 kilometer. Jag hann med tre hela varv och ett lite kortare runt den fina, kuperade elljusfemman. 
Nu väntar några timmar jobb och i eftermiddag blir det lugnt inför morgondagens ”En riktig femmil”. Vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig där, målet är att få ett fint träningspass och hoppas på att skidorna med framförallt fästet är okej. Troligen lär det bli burkvalla när prognosen skvallrar om nederbörd och en temperatur kring nollan. Men vem vet, kanske ruggskidor kan funka? 
Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here