Börssnack med Steen och Adam

Fin dag i lördags, på väg hem från tävlingen  här mellan Rättvik och Bjursås. 

Det var körigt i lördags på hemvägen. Långa samtal med bland annat Calle Halfvarsson, Gunde Svan och Anders Högberg. Ni hittar nog det mesta i media om ni är intresserade i fallet. 

Fullt fokus på Alfons.
Hej på er! 
Nu är det full hausse i Evo-aktien inför rapporten nästa onsdag. Skönt med lite uppgång efter en lite segare period. Nu jinxar jag väl caset med detta inlägg. Men jag känner mig ganska trygg i denna investering och ligger superlång i den. För er information så har jag 53% av väskan i Evolution. Många har ju blivit börsexperter nu med osannolika uppgångar. Lätt att vara expert i denna bullmarknad. Värre när det vänder.. Läser någon löjlig blogg nu på morgonen om en som har sinnessjuk uppgång i januari, men vägrar skriva i vilket/vilka innehav. 
Jag tror på min investering i Evolution och jag sover gott om nätterna i den. Jag följer med i nyhetsflödet vad som händer i bolaget och så länge det fundamentala går som tåget så sitter jag lugnt kvar. Tror även att min lilla stek i Embracer kommer gå bra i fortsättningen. Andra investeringar som jag tror på under året är bland annat fonden ”Handelsbanken hållbar energi”. Den här smålöjliga hållbarhetstrenden är ju i ropet, det ges väl en del stimulanspengar dit, så då får man passa på att haka på trenden där pengarna finns. 
I övrigt är det väl bra att ha en bas med investmentbolag, jag gillar själv: Investor, Industrivärden, Kinnevik och Latour. Komplettera den med en svensk och en global indexfond, samt kanske en teknikfond. Då tror jag man får en fin hedge. 
En annan spännande sak är ju kryptovalutor och då främst Bitcoin. När det trycks så mycket pengar som nu så finns det ju risk för en ökad inflation. Då kan ju Bitcoin vara lite intressant eftersom att det inte finns obegränsat av den tillgången, precis som guld. 
Till våren eller början av sommaren så får jag nog lov att avyttra lite aktier i portföljen för att köpa en nyare Benz. Det kommer svida såklart, men förstå den glädjen att få sätta sitt blekfeta arsle i en nyare tysk premiumbil, det blir ändå svårslaget!
Detta är inte investeringsråd eller rekommendationer. Gör din egen analys. 
_____
Idag tisdag så är det som vilken annan tisdag som helst: skjutsa Alfons till dagis, cykla till jobbet, fasta till middag, vila från träning och hämta Alfons från dagis. Då rysskylan vägrar ge vika så får jag hämta Alfons med bil även idag. På kvällen sen så blir det mys med Alfons och såklart matlagning. Mycket mer än så hinns nog inte med!
Ha en fin tisdag kamrater!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here