Bra tider i Romme!

Hejsan!

Idag gick det riktigt bra att springa eller vad man nu kallar elghufs. Jag hade sällskap av Elis Weslien på de två första, eller jag var lite före, men vi tränade ändå tillsammans, sedan begav han sig iväg på nya äventyr. Trevlig bekantskap hur som helst, kanske kan det bli fler pass framöver?!

Efter en uppvärmning på drygt 20 minuter så satte vi igång med elghufs-intervallerna uppför grusvägen i Romme alpin. Enligt

Mina bästa tider i Romme
https://adamsteen.se/
Previous articleMot Romme
Next articlePunktformsinlägg

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here