Brick-Lasse flanerar vidare

BloggerImage
Hej, det är jag som är ”Brick-Lasse”
God söndag och allt det där. 
Vaknar upp med 10,15 timmars träning i kroppen från denna veckan. Så jag är alltså klar med mina planerade tio timmar. Löpning, cykel och ett styrkepass. Perfekt förstavecka på detta träningsår. Är lite skönt öm i benen och vaderna sedan gårdagens cykelpass. Fint som skräcken.
Det blir nog inte så många knop idag, en promenad kanske med hunden och min nya bästis. Jag befinner mig nämligen på fel sida om Dalälven, i Borlänge alltså. Farligt nära Tjärna ängar dessutom, där stjäl dom hjulen på bilen i farten när man passerar. Imponerande skills på dessa figurer. 
Förresten, det här vädret igen då. Det regnar, hör och häpna. 
https://adamsteen.se/
Previous article85 kilometer senare
Next articleSnickrat och Bishops

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here