Dagen är räddad!

Ja, förhoppningsvis är även denna dag räddad. Jag har just ätit lunch, sent som vanligt. Under de sista tuggorna så bestämde jag mig att dra ut på ett skateintervallpass i detta vackra muliga regnväder! Jäklar vad skoj det ska bli. Men först blir det lite TV-spel, maten måste ju smältas! 
https://adamsteen.se/
Previous articleApril april!
Next articleFostrande!

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here