Dags för en lugnare vecka

Då var det måndag igen, äntligen.

Jag måste börja nämna detta eländiga väder bara, är det någon institution eller liknande som man kan vända sig till för att klaga?! Hur är det ens möjligt med ett sådant gråtrist, pissblött och värdelöst väder?! Nu fick vi som gillade värmen i somras fan för er som klagade på den och som klagade på att det inte kom regn, det tror väl fan att det skulle komma regn sen, förstod väl vem som helst. Nu har det snart regnat i fyra månader i sträck, utan en minuts solsken. Det ser inte ut som någon ände på eländet heller. Men nu kanske jag kan släppa vädret för denna gång, det går ju som bekant inte att påverka det, även om jag gärna vill det. 
Jag har ju varit lite sliten under förra veckan, åtminstone rent mentalt. Kort stubin och lättirriterad. Så tanken med denna veckan är att jag ska köra den lite lugnare. Idag och imorgon kommer jag träna då jag är ledig från jobbet, vilket blir bäst. Därefter är min tanke att jag ska vila både onsdag och torsdag, det var ju längesedan jag hade en tvådagars vila, så det ska bli skönt och välbehövligt. 
I övrigt finns det inte så mycket mer att nämna för tillfället, jag får be att återkomma efter träningen.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here