Söndagsfemmilen i hamn


Jahapp, då var veckans träning avklarad då. 

Vi hade en trevlig middag igår med besök, lite vin, oerhört mycket mat, cheesecake och snacks. Det hela resulterade i att jag blev så sjukt mätt att jag från imorse gått på toan sex gånger och det var inga små lass.. Jag kan äta, det kan vi vara överens om. 
Jag tog mig upp klockan 08 och sedan kom jag iväg någon minut över 09. Som vanligt den senaste tiden så var det några plusgrader, regn och grått ute. Ett väder som får den allra lyckligaste deprimerad på nolltid. Vädret till trots, samt även en stundtals rejäl motvind så rullade dagens träningspass på rätt så fint. Jag tycker det är rätt skönt att ha som mål att åka fem mil på under tre timmar. Dels får jag stå på lite för att klara det med mina rullskidor med fyror bak och treor fram. Sen går tiden fortare när jag fokuserar på längden istället för tiden. Kul med variation. Jag har ju inte kört alltför mycket distans och långa pass, men jag tror dessa femmilar räcker rätt så långt i alla fall. 
Idag så slutade det hela på 51 kilometer, tre timmar och 330 höjdmeter. Jag åkte över Norr Amsberg, Vallmora, Smedsbo, väg 293 till Morbygden, innan jag vände tillbaka och åkte igenom Aspeboda, samt Ornäs på hemvägen. En fin tur! 

Jag och Alfons inför middagen igår. 

Den farligt goda cheesecaken Amanda gjort, jag är mätt än. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here