Dålig sömn inatt och planen för dagen

Hämtade hem Alfons igår 

Två trötta i soffan 
Hej på er. 
Igår hämtade jag hem en trött liten Alfons. Han hade haft svårt att sova de senaste nätterna på grund av värmen. Vi hade en mysig stund i soffan och Alfons fick äta lite godis också. Dessvärre åt jag upp dessa godisar när han var klar. Så kan det gå. 
Både jag och Alfons var väldigt trötta mot kvällen. Det gick bra att lägga junior och han somnade snabbt. Värre gick det för mig som vred och vände på mig till förbannelse. Det kröp i vaderna, det var galet varmt och jag kunde inte sova hur mycket jag än ville det. Till slut gick jag upp och foamrollade mina vader, därefter så duschade jag en kall dusch. Klockan var nästan 02 innan jag kunde somna. Blev sen väckt före 07 av en pigg Alfons. Kämpigt. Men den tuffa träningen kan ibland också göra att sömnen blir sämre, i alla fall när man ligger på gränsen till vad man klarar. Dock så misstänker jag att det var värmen som gjorde att jag inte kunde som somna. 
Idag ska Alfons få åka till farmor och farfar i sommarstugan. Jag ska träna ett distanspass och några styrkeövningar. Därefter ska jag förbereda mig inför att åka på träningsläger imorgon kväll. Jag har tjatat mig in i en av dalarnas steekigaste träningsgrupper. Ni kommer snart bli varse om vilka det är. 
Vi hörs senare! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here