Dålig sömn inatt och planen för dagen

Hämtade hem Alfons igår 

Två trötta i soffan 
Hej på er. 
Igår hämtade jag hem en trött liten Alfons. Han hade haft svårt att sova de senaste nätterna på grund av värmen. Vi hade en mysig stund i soffan och Alfons fick äta lite godis också. Dessvärre åt jag upp dessa godisar när han var klar. Så kan det gå. 
Både jag och Alfons var väldigt trötta mot kvällen. Det gick bra att lägga junior och han somnade snabbt. Värre gick det för mig som vred och vände på mig till förbannelse. Det kröp i vaderna, det var galet varmt och jag kunde inte sova hur mycket jag än ville det. Till slut gick jag upp och foamrollade mina vader, därefter så duschade jag en kall dusch. Klockan var nästan 02 innan jag kunde somna. Blev sen väckt före 07 av en pigg Alfons. Kämpigt. Men den tuffa träningen kan ibland också göra att sömnen blir sämre, i alla fall när man ligger på gränsen till vad man klarar. Dock så misstänker jag att det var värmen som gjorde att jag inte kunde som somna. 
Idag ska Alfons få åka till farmor och farfar i sommarstugan. Jag ska träna ett distanspass och några styrkeövningar. Därefter ska jag förbereda mig inför att åka på träningsläger imorgon kväll. Jag har tjatat mig in i en av dalarnas steekigaste träningsgrupper. Ni kommer snart bli varse om vilka det är. 
Vi hörs senare! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here