En timme på rull, med: 40”-20”, 45”-15”, 30”-15”

Hej och hå. 

Nu har jag åter vigt en dag i träningens tecken. 
Efter det första passet var jag ganska trött och sliten. Så jag la mig i sängen en timme, tror jag lyckades somna en stund också. Skönt och imponerande att jag hade sinnesro att lägga mig. Inte alltid jag har det, men tröttheten tog väl över antar jag. 
Det andra passet var stakintervaller utomhus. Hade inte varit skoj att köra Skierg idag alltså. Jag körde på mina Swenor 4. 
Innan passet hade jag programmerat in ett träningspass i min Garmin 945, så efter uppvärmningen räckte det med att trycka på lap-knappen och resten skötte sig själv. Då jag inte visste vilan mellan blocken så hade jag helt enkelt ställt in den på ”vila tills lap-knapp”, hur grymt som helst. 
Jag värmde upp i tio minuter bort mot Skräddarbacken, sedan satte jag av med mina intervaller:
1:a blocket: 10 x 40”-20”
2:a blocket: 10 x 45”-15”
3:e blocket: 13 x 30”-15”
Hade svårt att komma upp i puls, men jag är lite sliten också. Det är perfekt att köra såna här kortare intervaller med kort vila. Man kan ligga på med hög belastning hela tiden nästan. Kändes helt okej ändå. De två första blocken var hyfsat kuperade omkring i Skräddarbacken, det sista var i princip helt platt. 
Bra pass och okej känsla ändå. 
Efter intervallerna så betade jag av några till styrkeövningar:
50 Chins
50 Toes to bar
50 Utfallssteg med kettlebell
50 Burpees
50 Goblet squats 
2 TRX-övningar 

Sliten satan efter styrkan. 
Nu har jag precis hämtat hem Alfons och Boris. Mysigt! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here