Det här med sömn..

Hej.
Kunde inte somna inatt heller. Låg vaken till efter 04.00, jävligt irriterande. Vet inte riktigt hur jag ska få bukt med detta onekligen stora problem! Tips?
Lite (ny)gamla nyheter då:
 • Rånet mot G4S i Västberga, Stockholm måste jag säga är imponerande. Även om man kanske inte ska tycka så. Läs mer här.
 • Mats Alms senaste: Jag blev rånad och kidnappad. Jo visst, i fablernas värld?!
 • Peter Forsberg gör comeback i elitserien, grymt!
 • Anna Anka, vilken pajas!
 • ”Stolpkuppen”, IFK Göteborgs målvakt Kim Christensen gör en så kallad ”stolpkupp”, där han sparkar in stolpen en decimeter och på så sätt får ett lite mindre mål. Kolla här .
Over and out.
https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag
Next articleVM-Silver!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

5 COMMENTS

 1. Äh sluta. Jag var gristrött vid elva igår då jag la mig, men så fort jag släckt lampan och försöker sova så blir jag klarvaken.. 🙁

 2. Trist med sömnproblem, kan bli påfrestande i längden då det är en "ganska" viktig del i återhämtningen.

  En grej som fungerat för mig de gångerna jag haft svårt med sömnen periodmässigt (oavsett om jag slitit som ett dregglande djur träningsmässigt eller ej) är att ta en paus från själva försöket till att somna.

  Alltså att man släpper fokus från att ligga och vrida på sig och det faller mer och mer mot att man MÅSTE somna för klockan bara blir senare och senare, den pressen kan jag inte somna till iallafall.

  Kliv upp, läs en halvintressant text/bok, kolla på ett halvintressant tv-program, surfa på halvintressanta hemsidor i cirka 10-30 minuter och gör sedan ett nytt försök. Det får ju inte vara för intressant för då kan det slå bakut, så ge fan i Macgyver på utsatta tider bara så brukar det lösa sig.

 3. Vissa saker som får mig att sova knackigt.
  *för mycket kaffe
  *alkohol
  *att lägga sig och kliva upp på olika tider varje dag
  *om jag sover för länge nån dag(typ då jag inte jobbar) så sover jag ofta sämre natten efter.
  *hög mängd hård träning samma dag brukar oxå leda till knackig sömn.
  *Om jag är orolig för nånting som gnager på en sover jag dåligt.
  *För stressigt på jobbet och eller för mycket jobb i kombination med
  mycket träning

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here