Diverse olika intervaller

Nu är det ni som tittar på min senaste vlogg, delar den vidare och prenumererar på kanalen, tack:

Efter en vilodag igår så har jag idag åter rättat in mig i träningsledet:

Full mundering idag igen. Det är så satans jävla kallt hela tiden. Slå på värmen, någon!?

Dagens pass var stakintervaller. Jag kom upp till Bergebo och blev en aning besviken att det fortsatt bara var 1,5:an som var möjlig att åka, men tack och lov kom det ut en hjälte i pistmaskin i samband med att min uppvärmning var klar. Pistmaskinsföraren pistade ut de högar man sprutat längs 2,5:an, så snart bör det finnas längre spår, drömmen!

Upplägget på intervallerna idag blev som följer:

– 10 min tröskel

– 10 x 45″ – 15″

– 10 min tröskel

– 10 x 40″ – 20″

– 10 min tröskel

– 13 x 30″ – 15″

(2,5 min vila mellan blocken)

Då jag kört en del hårdare intervaller på slutet så tog jag det lugnare idag, dessutom ville jag inte vända ut och in på lungorna när temperaturen visade på 15 minusgrader. Lyckades rätt bra med att hålla igen, blev ändå skapligt trött i musklerna och jag höll en snittfart över alla intervaller på 20,9 km/h enligt pulsklockan.

Passet landade på 2,5 timmar och 40,4 kilometer. Jag avslutade träningen hemma med maxstyrka och maghjul.

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here