Diverse olika intervaller

Nu är det ni som tittar på min senaste vlogg, delar den vidare och prenumererar på kanalen, tack:

Efter en vilodag igår så har jag idag åter rättat in mig i träningsledet:

Full mundering idag igen. Det är så satans jävla kallt hela tiden. Slå på värmen, någon!?

Dagens pass var stakintervaller. Jag kom upp till Bergebo och blev en aning besviken att det fortsatt bara var 1,5:an som var möjlig att åka, men tack och lov kom det ut en hjälte i pistmaskin i samband med att min uppvärmning var klar. Pistmaskinsföraren pistade ut de högar man sprutat längs 2,5:an, så snart bör det finnas längre spår, drömmen!

Upplägget på intervallerna idag blev som följer:

– 10 min tröskel

– 10 x 45″ – 15″

– 10 min tröskel

– 10 x 40″ – 20″

– 10 min tröskel

– 13 x 30″ – 15″

(2,5 min vila mellan blocken)

Då jag kört en del hårdare intervaller på slutet så tog jag det lugnare idag, dessutom ville jag inte vända ut och in på lungorna när temperaturen visade på 15 minusgrader. Lyckades rätt bra med att hålla igen, blev ändå skapligt trött i musklerna och jag höll en snittfart över alla intervaller på 20,9 km/h enligt pulsklockan.

Passet landade på 2,5 timmar och 40,4 kilometer. Jag avslutade träningen hemma med maxstyrka och maghjul.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here