Ännu en dag med väder.

Jag får väl motvilligt erkänna att det rent objektivt är fint att se den vita snön ligga likt ett täcke över träd, stock och sten. Men det är väl det enda positiva med den.

Hej på er!

Är det inte 30-40 grader kallt så ska det snöa metervis. Gärna båda sakerna samtidigt också. Idag bjöds det på det sistnämnda när det snöade i alla riktningar under hela passet som än en gång var förlagt uppe i Borlänges konstsnöparadis Bergebo.

Jag tog mig en liten skate-vända på 42,9 kilometer och tre timmar. Till min stora förtjusning var nu 2,5:an pistad. Jag snurrade på ett varv som inbegrep Igeltjärnsvägen tur och retur, med början och avslutning runt nyss nämnda 2,5-spår. Det tog strax under halvtimmen per varv.

På huvudet hade jag en pannlampa, den fick dock endast ha funktionen av ett extra pannband idag då det av någon anledning var ovanligt ljust i skogen och jag kände inte behovet av något extra lyse.

Till en början kändes det helt okej, men under den sista timmen började jag känna de välbekanta mörka tankarna smyga sig på i takt med att irritationen över det mesta och de flesta stegrade allt mer. Troligen en kombination av hunger, dålig sömn (som vanligt) och den stundande julen som jag avskyr.

Styrkan denna dag blev gluteus och maghjul.

Previous articleDiverse olika intervaller
Next articleDär satt den!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here