En fin liten femma

Kom hem precis innan mörkret idag igen!

Tjena!

Jävlar vad varmt och skönt idag! 17,8 grader när jag kom hem strax innan klockan 20! Det är nästan så jag blir gråtfärdig av lycka. Men, visst måste jag också klaga. Det blåste ju återigen orkanvindar. Tack och lov medvind under den första halvan av passet.

Det är inte varje år som man kan träna utan tröja den 21:a september inte! Men idag gick det, utan problem dessutom. Jag tog en liten fin staktur på mina Swenor 4. Till Falun via Ornäs, Aspeboda, Olsbacka och Källviken. Hem från Falun över min gamla kära cykelbana längs 293:an!

Jag lyckades drämma in 3 h 05 min och 54 kilometer på dagens tur. Tio impulser halvvägs in i passet och maxstyrka efteråt var kryddan för denna dag! Värmen gjorde att jag kände mig ganska pigg och inte alltför bitter. Sjukt nog störde jag mig knappt på motvinden under den sista timmen, då förstår ni hur mycket jag älskar värme!

Previous articleEn tretimmars med styrkeövningar
Next articleCBD-olja

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here