En fin liten femma

Kom hem precis innan mörkret idag igen!

Tjena!

Jävlar vad varmt och skönt idag! 17,8 grader när jag kom hem strax innan klockan 20! Det är nästan så jag blir gråtfärdig av lycka. Men, visst måste jag också klaga. Det blåste ju återigen orkanvindar. Tack och lov medvind under den första halvan av passet.

Det är inte varje år som man kan träna utan tröja den 21:a september inte! Men idag gick det, utan problem dessutom. Jag tog en liten fin staktur på mina Swenor 4. Till Falun via Ornäs, Aspeboda, Olsbacka och Källviken. Hem från Falun över min gamla kära cykelbana längs 293:an!

Jag lyckades drämma in 3 h 05 min och 54 kilometer på dagens tur. Tio impulser halvvägs in i passet och maxstyrka efteråt var kryddan för denna dag! Värmen gjorde att jag kände mig ganska pigg och inte alltför bitter. Sjukt nog störde jag mig knappt på motvinden under den sista timmen, då förstår ni hur mycket jag älskar värme!

Previous articleEn tretimmars med styrkeövningar
Next articleCBD-olja

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here