En kanontrevlig treveckorstripp!

Efter sprintsuccén så åkte jag med Simon till Idre Fjäll för en magisk vecka tillsammans med Robin, Cal och Phil. En vecka som innehöll halvmycket träning, mycket trevlig sällskap, många skratt och så två tävlingar. Det var (för vilken gång i ordningen säger jag detta?!) oerhört fina förhållanden i Idre Fjäll och jag njöt verkligen av varenda sekund! Tack alla inblandade för det!
Igår kom jag således hem, bytte header på bloggen vilket ni kanske ser och det var ganska skönt om än lite vemodigt att komma hem.
Detta var de tre trevligaste, roligaste och bästa veckorna jag haft på bra länge! Jag har också haft en kanonbra månad på bloggen med stora rekordsiffror, vad sägs om sammanlagt helt (för mig) makalösa 32 885 besökare under november månad!? Aldrig varit med om liknande, men bättre ska det väl bli hörni?! Har fått ett antal fler följare på både Instagram och Twitter också. Kan det kanske vara efter mitt succéframträdande i TV månntro?!
Verkar ju ha fått en del nya fans också:
Totalsiffrorna på min tripp blev som följer:
48,08 timmar
639 kilometer
1 styrkepass gym
4 hållningsstyrkepass
5 tävlingar


https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here