En positiv start

Morgonmöte på kontoret 
Tjena alla tisdagsglada!
Efter en ganska klar natt med någon minusgrad så skiner nu solen och det ser ut att gå mot en fin dag. Har ni läst en sådan positiv inledning på min blogg någon gång?! 
Då vi nu går in på veckans andra dag, nämligen tisdag så innebär det: vilodag, jobb, fasta till middag och cykel till Alfons dagis för att hämta hem honom. En fin kombination av vardagsmotion och vila från träningen. För när det kommer till vila så tror jag mer på att det är det mentala som behöver vila och inte det fysiska. Även på min ganska låga nivå så blir ju ändå träningen en press många gånger. 
En annan fin rutin jag har börjat med dessa tisdagar är att jag på morgonen snabbt går omkring med dammvippan, plockar sedan undan så mycket saker som möjligt från golvet och när jag därefter åker till jobbet så startar jag upp min robotdammsugare. Jag är sjukt nöjd med den faktiskt, det blir rent och jag kan följa den i appen hur det går. Ibland har den dock fastnat över en tröskel in till vardagsrummet, men det får jag leva med. 
Jag har fått ett antal nya prenumeranter på min YouTube-kanal, vilket är skoj och dessutom ganska många visningar på den senaste vloggen. Bra där, fortsätt så!
Ha en fin tisdag alla läsare!
https://adamsteen.se/
Previous articleBilstyling
Next articleOnsdags-hausse

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here