En sovande natt

Den här vräkiga karlen har varit riktigt duktig inatt. Han sov i egen säng från cirka klockan 19 till 04. Under denna tiden så hann jag med att sova rätt så många timmar, jag hade nästan kunnat gå upp då, så pigg kände jag mig. Men jag tog upp Alfons i sängen och vi sov vidare nästan till klockan 07. Skönt alltså!
Jag känner mig smått ledbruten idag från styrkan igår och nu strax väntar det ett löpintervallpass på bandet. Kommer kännas på även det alltså. Många kanske tycker att jag ska köra utomhus och visst kan jag hålla med. Men samtidigt så tycker jag att löpbandet är så fruktansvärt bra och givande. Jag kan kontrollera fart, lutning och vila helt som jag vill. Det är svårt utomhus att få till långa backar och kort vila exempelvis. Dessutom så ser jag ju hur jag ligger formmässigt jämfört med andra gånger. Jag skulle gärna vilja ha ett eget löpband och en SkiErg, då hade jag kunnat träna än mer effektivt och kanske köra något kort pass när Alfons sover. Helt klart värt att fundera på, det är lite dyrt, men man kanske kan hitta något vettigt begagnat eventuellt?! 
Efter dagens träningspass så ska Amanda jobba och jag kommer ta en ny promenad med Alfons och barnvagnen. Dagens höjdpunkt det. 
Nu ska jag försöka kontrollera min ångest och vända den till energi inför löpbandet! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here