Tufft + bra gympass!

Återigen tog jag nytt personbästa i marklyft (135 kilo), det ska tilläggas att jag aldrig maxat dock
Även idag har jag varit rätt effektiv. Under förmiddagen så gick vi elva kilometer, där vi bland annartvar förbi Willys för att handla det som saknades till kvällens TACOS! Jag gillar dessa promenader och även handlingarna på Willys. Grym frihetskänsla att bara gå och gå, med ljudbok eller en podcast i öronen dessutom. 
Innan jag stack iväg på träning så bytte jag till nya lager runt om på mina Elpexfyror, de gamla lät nämligen som reaplan. Även de nya lät som reaplan skulle det snabbt visa sig. Dock så tror jag det är nållagren i spärren på bakhjulen som väsnas. Jag varken använder spärrar, eller har några diton, så jag borde egentligen ta bort dom så jag slipper det enerverande missljudet. 
Till och från gymet blev det stakning på nyss nämnda Elpexfyror, dessutom så blev det lite stakstyrka efter gymet: fem minuter enarmsstakning höger + vänster och fem minuter Smirnofstakning. Stakstyrkan i en fin backe upp emot Skräddarbacken. 
På gymet körde jag följande:
– Uppvärmningsövningar 30 kilo: 10 ryck, 10 thrusters, 10 good morning

– Marklyft 4 x 5, 135 kilo
– Front squats 2 x 5, 82,5 kilo + Knäböj 2 x 5, 102,5 kilo

– Drag med raka armar i cable cross 4 x 5, 77 kilo
– Stakning på knä i cable cross 4 x 5, 86 kilo

– Chins 10 x 10, start varje minut

– Fyra TRX-övningar med fokus på bålen
Det kändes rätt bra på gymet idag, lite fräschare i musklerna och allmänt piggare än de senaste passen, skönt. Kunde öka vikterna i de övningar jag ville också, vilket känns bra. Enda lilla plumpen i protokollet var att det började värka i höger lats när jag körde marklyft. Det känns ungefär som träningsvärk där nu. När jag började staka på nedvarvningen så kändes det en aning, men inte alls farligt. Hoppas inte det är något allvarligt. Jag har fått hem en Flowpillow från Flowlife idag, så den ska jag testa på min sargade kropp, det ska bli spännande, får kanske ta en omgång över latsen då!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here