När träningen uteblivit så får man hitta andra saker att stilla sin rastlöshet med

Jag och minimannen
Hej partikamrater och fågelskådare.
Det finns många saker som jag gillar, många saker som gör att jag mår bra och som helt enkelt ger en skön känsla. De senaste tre dagarna så har jag ju inte tränat, trots att jag egentligen bara kände mig sjuk i fredags. Men som jag var inne på tidigare så ”belönade” jag mig med att vila, dels för säkerhets skull när jag ändå (peppar, peppar) är sjuk så sällan och att jag under en tid känt mig sliten mentalt och fysiskt. Det var nog bara välbehövligt. Nåväl, för att fylla upp tomrummet som den uteblivna träningen skapade så har vi gjort annat här hemma, här blir det ingen soffliggning om ni nu misstänkte det. Förutom att vi har hat kalas för Alfons både på lördagen och söndagen med för mig ofantliga mängder fikabröd så har vi också hunnit med en massa här hemma. 
På lördagskvällen så städade vi undan mycket nere i källaren. Det såg ut som ett bombnedslag där nere med saker överallt och mycket skit från renoveringen i form av betong och annat. Dessutom så fixade ju jag med gräsmattan och ogräset, så att det såg anständigt ut igen. Skönt att bocka av sådana saker. Igår så blev det ännu mera ordnat, vi började med en promenad på tio kilometer för att få igång kroppen sedan satte vi fart med resten. Vi lastade ett släp och åkte till tippen med en massa skräp från bland annat renoveringen. Vi städade undan en massa skit från gården så att det ser bra och ordnat ut. Jag hade äntligen tid att tvätta bilen, dammsuga den och polera in lite waxpolish i lacken. Dessutom så plockade vi ur garaget som innan var fyllt med en tvättställning till nya tvättstugan som Amanda byggt, så nu står äntligen bilen i garaget igen, efter att nästan i en månad stått under bar himmel. Det var nog en av de bästa känslorna under gårdagen, när Benzen nytvättad äntrade garaget och jag sedan kunde stänga portarna om den. Nu kommer jag under de närmsta dagarna då och då öppna ena dörren på glänt och med baksidan av handen stryka på den lena lacken, drömmen!  
Så en riktigt fixarhelg med andra ord, känns riktigt skönt att ha det städat och ordnat. Jag är ganska noggrann och ordningsam av mig. Jag gillar inte oreda och kaos. Så nu kanske jag kan få lite sinnesro kring den biten. Den biten som nu blivit eftersatt i form av utebliven träning och en massa skräpmat ska jag under den kommande tiden ändra på. Nu strax ska jag ta med Alfons på en promenad och i eftermiddag så kommer mamma för att passa honom, så jag kan träna gym. Nu är också allt fikabröd från helgen uppätet, så det blir en ny sockerfri period på obestämd tid. 
Jag har ju tänkt springa Lidingöloppet också, den 29:e september, så jag ska försöka få till lite bra löppass inför det. Tanken är att få något 30 km-pass i skogarna här omkring i en fart under sex min/km, något intervallpass i skogen och/eller på bandet, samt Träflasklöpet i Sundborn den 16:e september. Målet med Lidingöloppet är att klara under två timmar, det borde gå. Mina Hoka One One Tracer 2 är på ingång också, det blir perfekt!
https://adamsteen.se/
Previous articleTack för igår!
Next articleTufft + bra gympass!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here