En spetälsk sjöbjörn

Har glömt att beställa nya kosttillskott från Helhetshälsa och Etixx, så jag kröp in i någon garderob jag hade här hemma och rotade fram detta, det lär väl vara bra för/mot det mesta väl?! Blir ett helvete när jag ska komma ut ur garderoben nu bara..!
Det blev inte mycket till träning, eller något annat vettigt för den delen heller när jag jobbat klart för dagen. Åkte till Dala Wärdshus Falujungfrun och hämtade en matlåda för kvällen som jag just ätit upp, pasta med skinksås, gott som skräcken. Dessförinnan så har jag legat och vältrat mig i soffan och känt mig som en spetälsk sjöbjörn (nära släkting till den beryktade släntbjörnen). Har kollat både ”Game of Thrones” och ”Mästarnas mästare”, dessutom så har jag sovit i nästan en timme. Nu sitter jag här och drar mig för att gå ner till den lokala matvaruhandeln för att införskaffa någon form av kraftfoder, så att jag kan genomlida även denna kväll. Inväntar besök från sydväst dessutom, det blir trevligt! 
Puss till alla mina haters där ute, ingen nämnd och ingen glömd! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here