En spetälsk sjöbjörn

Har glömt att beställa nya kosttillskott från Helhetshälsa och Etixx, så jag kröp in i någon garderob jag hade här hemma och rotade fram detta, det lär väl vara bra för/mot det mesta väl?! Blir ett helvete när jag ska komma ut ur garderoben nu bara..!
Det blev inte mycket till träning, eller något annat vettigt för den delen heller när jag jobbat klart för dagen. Åkte till Dala Wärdshus Falujungfrun och hämtade en matlåda för kvällen som jag just ätit upp, pasta med skinksås, gott som skräcken. Dessförinnan så har jag legat och vältrat mig i soffan och känt mig som en spetälsk sjöbjörn (nära släkting till den beryktade släntbjörnen). Har kollat både ”Game of Thrones” och ”Mästarnas mästare”, dessutom så har jag sovit i nästan en timme. Nu sitter jag här och drar mig för att gå ner till den lokala matvaruhandeln för att införskaffa någon form av kraftfoder, så att jag kan genomlida även denna kväll. Inväntar besök från sydväst dessutom, det blir trevligt! 
Puss till alla mina haters där ute, ingen nämnd och ingen glömd! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here