En timme löp i snöstorm med barnvagn

På vägen hem i bilen så tycke jag att det var en riktigt bra idé att ta med barnvagnen och följa Amanda på hennes planerade löppass, tyckte snöovädret såg rätt mysigt ut inifrån bilkupén. Ungefär en minut in i detta löppass så insåg jag at det inte var en sådan bra idé trots allt. Snöovädret upplevdes inte allt lika mysigt springandes med den barnvagn som knappt rullade framåt i den några centimeter tjocka snömodden. Men hade vi ändå tagit oss ut så var det väl lika bra att fullfölja detta ganska eländiga träningspass som jag tillbringade i princip hela tiden md en buff uppdragen över munnen. Totalt fick vi en timme och vi hann med lite drygt 9,5 kilometer, inga monsterhastigheter som ni kanske märker, men det var jobbigt järnet med springvagnen. 
Fint med tre timmar träning idag! Jag tar en dag och ett pass i taget nu. Stundtals kämpigt med motivationen, speciellt i pissväder som detta. Men jag hankar mig framåt, snart är det vår och mer löpning, det ser jag fram emot. 
Nu tar jag helg! 
https://adamsteen.se/
Previous articleTvå timmar skate
Next article3×20 minuter klassiskt

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here