Tjena.

Just avklarat två timmar skate i århundradets tyngsta före. Det var för en gångs skull fina spår idag, men då hade ju såklart vädrets makter gjort så att det gick tyngre än någon annan gång på ett par skidor. Jag hann med fyra varv runt elljusfemman på två timmar, maxhastigheten på passet landade på 27,6 km/h enligt pulsklockan(!), på ett väldigt kuperat spår, sjukt alltså! Någon plusgrad och fin blöt snö gjorde detta möjligt.. 
Planen var att åka med en stav för att spara handleden, men dels gick det alldeles för tungt för att klara av det och dessutom tyckte jag inte att jag kände så mycket när jag testade två stavar. Nu efteråt gör det dock ont, smartskaft. 
I eftermiddag kan det bli ett till pass, då löpning, om jag orkar. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here