Ett gäng friska timmar in

Nöjd idag cirka 2,5 timmar in i passet när jag fick plocka fram mitt ess i rockärmen i form av plasthandskar som sattes under de vanliga handskarna!

Tjena!

Ni har sett den senaste vloggen va?!

Efter jobbet var jag riktigt trött idag. Skyndade hem, gjorde mina dagliga bestyr med bland annat dammsugning, ihopplockning och vikande av tvätt. Därefter lade jag mig en timme i soffan och somnade också i fem välbehövliga minuter. När det sedan började skymma var jag så redo jag kunde bli idag på att träna.

För att jag inte skulle vända hemåt efter 15 minuter tvingade och/eller lurade jag mig själv ut på en numera klassisk tur till Falun och tillbaka. Ditvägen över Ornäs, Aspeboda, Olsbacka, Källviken. Hemvägen via riksväg(/länsväg?) 293.

Det gick tungt, det var blött i asfalten trots inget regn(?!), stundtals lätt regn med någon form av snö inblandat och allmänt skoj. Jag vispade av mina tio impulser plikttroget. Höll ångan uppe i dryga 2,5 timmar, därefter märkte jag hur humöret och energin började dala. Jag skrek bland annat på bilar som vägrade blända av och insåg att jag blev tvungen att ta en nödraket i form av en energikaka för att ens kunna ta mig hem.

På stapplande ben kom jag tillbaka hem efter 3 h 20 min och ganska beskedliga 52,7 kilometer. Stakning var dagens åkstil och skidorna var Elpex 4. Efter ett gäng majskakor körde jag därefter gluteus-styrka och maghjul. Kul dag..!

 

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here