Första passet på (i?) snö och psyket imorgon

Väldigt trevligt idag. Speciellt att åka i så pass mycket snö att mina Swenor-fyror stundtals inte syntes.

Godkväll!

Ny dag och nytt träningspass. Dock samma strid emot vädrets makter. Det skulle snöa lite lätt enligt prognosen idag. Det stämde inte. Inte nog med att det går betydligt tyngre och långsammare med detta underlag. Det blir lite lätt läskigt utför stundtals då risken för sladd ökar avsevärt och dessutom noll i sikt då snöflingorna skar in i ögonen. Det är kul nästan jämt. Jag frös konstigt nog inte om händerna i alla fall! Sa jag att jag hade nästan konstant motvind ocnså?!

Dagens elände höll på i tre timmar och en minut, på den upplevda oceanen av tid hann jag endast med att staka 41 kilometer, ni hör ju själva… Tio impulser uppför var det jag vågade mig på under dagens pass som avslutades i hemmet med maxstyrka.

Imorgon ska jag in på psyket i Falun, obs, inget skämt! Mer om det då!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here