Första passet på (i?) snö och psyket imorgon

Väldigt trevligt idag. Speciellt att åka i så pass mycket snö att mina Swenor-fyror stundtals inte syntes.

Godkväll!

Ny dag och nytt träningspass. Dock samma strid emot vädrets makter. Det skulle snöa lite lätt enligt prognosen idag. Det stämde inte. Inte nog med att det går betydligt tyngre och långsammare med detta underlag. Det blir lite lätt läskigt utför stundtals då risken för sladd ökar avsevärt och dessutom noll i sikt då snöflingorna skar in i ögonen. Det är kul nästan jämt. Jag frös konstigt nog inte om händerna i alla fall! Sa jag att jag hade nästan konstant motvind ocnså?!

Dagens elände höll på i tre timmar och en minut, på den upplevda oceanen av tid hann jag endast med att staka 41 kilometer, ni hör ju själva… Tio impulser uppför var det jag vågade mig på under dagens pass som avslutades i hemmet med maxstyrka.

Imorgon ska jag in på psyket i Falun, obs, inget skämt! Mer om det då!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here