90 min löp och lite annat

Det är väl så trevligt med löpning. Skönt att vaden vill spela på lag fortsatt!

Hej!

Äntligen fredag! Denna dag började med en tur till Falun och psykmottagningen, som jag nämnde igår:

Efter att ha väntat sedan jag fick ADHD-diagnosen maj 2022 så fick jag idag äntligen komma in för att göra den sista bedömningen och de sista proverna för att påbörja medicinering. Det tog sin tid det!

Träningen idag blev 90 minuter och 17,4 kilometer löpning med fem stycken stegringslopp/koordinationslopp. Sprang i Mellsta, en bit upp på Tjärnaberget och lite asfalt. En lagom blandning. På fötterna hade jag en av mina största favoriter i skoväg: Hoka Tecton X!

Avslutningsvis blev det ett lite kortare kettlebell-pass.

Dagen avslutas nu i Falun på Pinchos för att fira min pappa som fyller 45, typ!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here