Ett gäng intervaller

Flexade mitt nya ställ från Björn Dählie idag. Tänker mig att ha denna jacka och byxa som överdragskläder främst till tävlingar nu när jag bytt klubb från Ormrunka till Sågmyra SK!

Äntligen vaknade ni till liv nu när jag släppt en vlogg, har ni mot förmodan missat den så kan ni se den här.

Idag har jag varit till Bergebo och försökt mig på några stakintervaller. Fina förhållanden där i spåren och de närmsta dagarna väntar det mer snö. Fint och bra när väl snön lagt sig – men ett helvete när den är ny och jag ska svärandes ta mig till och från jobbet.

Då jag återigen lider av svår obesitas efter förra veckans fem dagar med sjukdom, utan träning och godisätande så fick det bli en lång uppvärmning på en timme, innan jag bombade av följande intervaller:

– 10 minuter

– 10 x 45” – 15”

– 10 minuter

– 10 x 40” – 20”

– 10 minuter

– 13 x 30” – 15”

(2,5 minuter vila mellan blocken)

Tanken var tröskel-intensitet, men det blev nog snarare +moms på den tröskeln, tanken var dock god. Snittade 20,8 km/h över alla intervaller som snurrades runt konstsnöspåret på 2,5 km. Kändes sådär, men ändå okej.

Med nedvarvningen skrapade jag ihop totalt 2 h 40 min och 44,7 kilometer. Det avslutades hemma med maxstyrka och maghjul. Nu måste jag bli smal igen, eller ja, det har jag aldrig varit, än(?!).

Nya upptåg imorgon, tjo hej!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here