Ett gäng intervaller

Flexade mitt nya ställ från Björn Dählie idag. Tänker mig att ha denna jacka och byxa som överdragskläder främst till tävlingar nu när jag bytt klubb från Ormrunka till Sågmyra SK!

Äntligen vaknade ni till liv nu när jag släppt en vlogg, har ni mot förmodan missat den så kan ni se den här.

Idag har jag varit till Bergebo och försökt mig på några stakintervaller. Fina förhållanden där i spåren och de närmsta dagarna väntar det mer snö. Fint och bra när väl snön lagt sig – men ett helvete när den är ny och jag ska svärandes ta mig till och från jobbet.

Då jag återigen lider av svår obesitas efter förra veckans fem dagar med sjukdom, utan träning och godisätande så fick det bli en lång uppvärmning på en timme, innan jag bombade av följande intervaller:

– 10 minuter

– 10 x 45” – 15”

– 10 minuter

– 10 x 40” – 20”

– 10 minuter

– 13 x 30” – 15”

(2,5 minuter vila mellan blocken)

Tanken var tröskel-intensitet, men det blev nog snarare +moms på den tröskeln, tanken var dock god. Snittade 20,8 km/h över alla intervaller som snurrades runt konstsnöspåret på 2,5 km. Kändes sådär, men ändå okej.

Med nedvarvningen skrapade jag ihop totalt 2 h 40 min och 44,7 kilometer. Det avslutades hemma med maxstyrka och maghjul. Nu måste jag bli smal igen, eller ja, det har jag aldrig varit, än(?!).

Nya upptåg imorgon, tjo hej!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here