Ett gäng nya varv runt Lugnet

Med kylan som råder och mörkt ute så funkar ett par Oakley med Prizm low light-lins perfekt!

Hej hej!

Den bistra kylan håller i sig. Även om tio minus inte är överdrivet kallt egentligen så känns det rejält, speciellt när man är ovan. Idag hade jag dunkat på mig mina elvärmestrumpor, pjäxöverdrag, tunna vantar och tjocka tumvantar. Just händer och fötter är jag sjukt känslig om och de är nästan jämt kalla.

Jag begav mig till Falun för tredje torsdagen i rad för att staka några varv där på den nu två kilometer långa slingan. En slinga som inom någon dag kommer bli mycket längre då snökanonerna gjort ett gediget jobb. Dock kommer jag själv hålla mig till Bergebo så fort det är åkbart där. Inte ekonomiskt hållbart att åka till Falun i tid och otid.

Med på dagens pass var givetvis min bror som var där för andra gången idag, samt Leo Johansson som anslöt under den sista timmen. Kul att slippa träna själv, jag slipper alla mörka tankar och mycket irritation försvinner från mig.

Passet blev ett enkelt stakpass på 2 h 30 min och 39,6 kilometer (560 höjdmeter). Under den sista timmen lade vi in tio impulser. Styrkan denna dag blev stabilitet/bål.

Tack för idag!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe