Ett gäng nya varv runt Lugnet

Med kylan som råder och mörkt ute så funkar ett par Oakley med Prizm low light-lins perfekt!

Hej hej!

Den bistra kylan håller i sig. Även om tio minus inte är överdrivet kallt egentligen så känns det rejält, speciellt när man är ovan. Idag hade jag dunkat på mig mina elvärmestrumpor, pjäxöverdrag, tunna vantar och tjocka tumvantar. Just händer och fötter är jag sjukt känslig om och de är nästan jämt kalla.

Jag begav mig till Falun för tredje torsdagen i rad för att staka några varv där på den nu två kilometer långa slingan. En slinga som inom någon dag kommer bli mycket längre då snökanonerna gjort ett gediget jobb. Dock kommer jag själv hålla mig till Bergebo så fort det är åkbart där. Inte ekonomiskt hållbart att åka till Falun i tid och otid.

Med på dagens pass var givetvis min bror som var där för andra gången idag, samt Leo Johansson som anslöt under den sista timmen. Kul att slippa träna själv, jag slipper alla mörka tankar och mycket irritation försvinner från mig.

Passet blev ett enkelt stakpass på 2 h 30 min och 39,6 kilometer (560 höjdmeter). Under den sista timmen lade vi in tio impulser. Styrkan denna dag blev stabilitet/bål.

Tack för idag!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here