Ett gäng nya varv runt Lugnet

Med kylan som råder och mörkt ute så funkar ett par Oakley med Prizm low light-lins perfekt!

Hej hej!

Den bistra kylan håller i sig. Även om tio minus inte är överdrivet kallt egentligen så känns det rejält, speciellt när man är ovan. Idag hade jag dunkat på mig mina elvärmestrumpor, pjäxöverdrag, tunna vantar och tjocka tumvantar. Just händer och fötter är jag sjukt känslig om och de är nästan jämt kalla.

Jag begav mig till Falun för tredje torsdagen i rad för att staka några varv där på den nu två kilometer långa slingan. En slinga som inom någon dag kommer bli mycket längre då snökanonerna gjort ett gediget jobb. Dock kommer jag själv hålla mig till Bergebo så fort det är åkbart där. Inte ekonomiskt hållbart att åka till Falun i tid och otid.

Med på dagens pass var givetvis min bror som var där för andra gången idag, samt Leo Johansson som anslöt under den sista timmen. Kul att slippa träna själv, jag slipper alla mörka tankar och mycket irritation försvinner från mig.

Passet blev ett enkelt stakpass på 2 h 30 min och 39,6 kilometer (560 höjdmeter). Under den sista timmen lade vi in tio impulser. Styrkan denna dag blev stabilitet/bål.

Tack för idag!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here