Ett lättare löppass

Pannlampa på, men den behövdes inte på dagens kortare pass!

Tjena!

Äntligen helg, efter ytterligare en vecka närmare pensionen. Det här med jobb och att ha barn förstör mycket fritid, samt träningstid alltså. Kostar pengar gör det också, inte kanske att ha jobb, men det är nog nära på med min slavlön. Denna månad räcker den inte ens till alla mina räkningar. Förvisso får jag tre hyror/bostadsrättavgifter en gång i kvartalet och jag betalar gärna alla direkt, för att ”lura” mig själv att jag bor gratis i två månader.. Kul ändå att stressa ihjäl sig och slita ut sig för att inte ens få en krona över att leva för! Tur man är lite om sig och kring sig ändå och besitter lite ess i rockärmen.

Jag hann med att stressa in ett kortare träningspass mellan jobb och hämtning av Alfons. Det blev ytterligare en löpvända upp till Bergebo. Nu var spåren dragna där och jag skulle tro att dom dragit i princip hela 1,5-spåret. Fint! Har dock läst på skidspår.se att några dårar varit där och lekt med fyrhjulingar i spåren.. Så vi får hoppas att förhållandena ändå är goda.

Passet landade på 75 minuter och 14,6 kilometer (5,09 min/km). Jag hann med att köra 10 x 20 mångsteg under den första halvan av passet, samt ta en drickapaus på 40 sekunder. Från att jag slutade jobbet, tills jag började springa gick det 30 minuter, då var tio av dessa på cykeln hem. Jag kan vara effektiv om jag måste!

Imorgon siktar jag på premiär i Bergebo!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here