Ett lättare löppass

Pannlampa på, men den behövdes inte på dagens kortare pass!

Tjena!

Äntligen helg, efter ytterligare en vecka närmare pensionen. Det här med jobb och att ha barn förstör mycket fritid, samt träningstid alltså. Kostar pengar gör det också, inte kanske att ha jobb, men det är nog nära på med min slavlön. Denna månad räcker den inte ens till alla mina räkningar. Förvisso får jag tre hyror/bostadsrättavgifter en gång i kvartalet och jag betalar gärna alla direkt, för att ”lura” mig själv att jag bor gratis i två månader.. Kul ändå att stressa ihjäl sig och slita ut sig för att inte ens få en krona över att leva för! Tur man är lite om sig och kring sig ändå och besitter lite ess i rockärmen.

Jag hann med att stressa in ett kortare träningspass mellan jobb och hämtning av Alfons. Det blev ytterligare en löpvända upp till Bergebo. Nu var spåren dragna där och jag skulle tro att dom dragit i princip hela 1,5-spåret. Fint! Har dock läst på skidspår.se att några dårar varit där och lekt med fyrhjulingar i spåren.. Så vi får hoppas att förhållandena ändå är goda.

Passet landade på 75 minuter och 14,6 kilometer (5,09 min/km). Jag hann med att köra 10 x 20 mångsteg under den första halvan av passet, samt ta en drickapaus på 40 sekunder. Från att jag slutade jobbet, tills jag började springa gick det 30 minuter, då var tio av dessa på cykeln hem. Jag kan vara effektiv om jag måste!

Imorgon siktar jag på premiär i Bergebo!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here