Invigde konstsnön i Bergebo med 36 varv stakning

Första passet i Bergebo för säsongen. Det bjöds på fina förhållanden runt den enligt min klocka 1,7 kilometer långa sträckan

Tjo!

Då har jag stakat mina första trevande varv i Bergebo för denna säsong. Jag hade en plan innan om att köra strax norr om tre timmar, men psykskallen slog igång tidigt, så det fick bli fyra.

Banan var densamma som förra året, 1,5-spåret och halvvägs upp emot ”munken”, samt runt stadion. Det finns snöhögar runt 2,5, samt nyfallen natursnö, så det borde snart vara åkbart på längre sträckor.

Under passet träffade jag först på den gode Johan Öhrn som jag fick åka något varv med. Halvvägs in i passet så började en kille prata och åka med mig. Han kände igen mig från mina omnämnanden i podden ”lagom kondition” och via Strava. Kul och trevligt med nya bekantskaper!

Det ska erkännas att det var lite långtråkigt och kändes omöjligt att genomföra stundtals, men väl halvvägs så såg jag ljuset i tunneln. Kroppen kändes dock bra hela vägen vilket var glädjande.

Under de tio sista varven så lade jag in en impuls per varv, varannan på platten och varannan uppför. Kalaset slutade som sagt på fyra timmar, på den tiden plockade jag 62,5 kilometer och 1 120 höjdmeter.

Som avslutning betade jag av 300 repetitioner med kettlebell och gummiband när jag kommit hem.

Previous articleEtt lättare löppass
Next articleOch så lite löpband

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here